mandag 18. januar 2010

Litt skryt av mine hunder idag :-)

Idag startet vi opp med hundetrening igjen, er åpne treninger for Arendal-og omegn hundeklubb sine medlemmer , egen trening med innstruktør.. Vi vil gå på de når vi har mulighet mandagskveldene.

Idag var vi der med begge to, og Romeo fikk prøve seg på litt trening han også blandt andre hunder og eiere, og han var kjempe flink.
Vi prøvde på lineføring , det gikk ganske bra, til å være første gang vi øver på å gå pent i bånd, men uten bånd gikk det veldig bra, han følgte tempoet mitt med sakte gange, og jogging :-) Satte seg når jeg stoppet og tok kontakt.. Veldig bra!! God trening til valpekurset som begynner neste mnd, og utstilling til sommeren..

Amigo var også veldig flink, han kom selv med distrasjon fra andre hunder når han var løs og ble når jeg sa bli, tok kontakten raskt igjen når jeg sa "kontakt" og han så på de andre hundene rundt...

Det er ikke veldig avansert trening enda med oss, men er likevel veldig fornøyd med resultatene siden valpekurset som sluttet i november :-) Gleder meg til videre lydighetstrening...

post signature

4 kommentarer:

 1. Synes du har all grunn ti å være fornøyd! For dette med kontakt i forstyrrelser er vanskelig. Men alfa omega. Jeg har fått trent alt for lite på dette. Major flipper ut og jeg må holde stor avstand til de andre...da går det bra.
  Jeg synes dette høres lovende ut:)) Lykke til videre.
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Amigo og Romeo er så flinke! Tenker dere er veldig stolte av de:) Tror jeg må spørre etter tips fra deg når jeg kjøper cavalier selv;)

  Klem fra Maria (Miam på forumet)

  Her er bloggen min om du vil ta en tur innom: www.mmolnes.blogspot.com

  SvarSlett
 3. hei på deg.
  så herlig da,du har all grunn å være stolt.
  de er så vakre disse hundene deres,koselig med hunder.
  ønsker dere alle en god natt,
  klem fra sylvia

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen et spor til meg...